Acil Yardım ve Afet Yönetimi Kariyer Etkinliği-1

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen " Acil Yardım ve Afet Yönetimi Kariyer Etkinliği-1" Teams üzerinden Online olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okan AKDUR ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÜNVER'in katılımı ve açılış konuşmaları ile  gerçekleştirildi. Etkinlik ÇOMÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih TORLAK tarafından " Değerlerimiz Işığında Kariyer Yolculuğumuz" başlıklı sunum gerçekleştirdi. Ardından tamamı ÇOMÜ  Acil Yardım ve Afet Yönetimi mezunu olan konuşmacılar sırası ile  Amasya İl AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi Şube Müdürü Serhat BOLAT, Türk Kızılay Afet Yönetimi Direktörlüğü Acil Yardım ve Afet Yönetimi Uzmanı (Arama, Kurtarma ve Barınma Uzmanı ev Birim Yöneticisi) Duhan KARACA, Denizli Havalimanı ARFF Memuru Bilgehan ZEYBEK ve Ege Üniversitesi Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Bektaş SARI kariyer yolculuklarındaki tecrübe ve bilgilerini öğrencilerimizle paylaştı. Moderatörlüğünü Arş. Gör. Dr. Hüseyin KOÇAK ve Arş. Gör. Göksel ÖZTÜRK'ün yaptığı etkinlik soru ve cevap bölümü ile sona erdi.