“2024 Hemşirelikte Kariyer Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrenci Kariyer Planlama Komisyonu tarafından düzenlenen (Öğr. Gör. Sevinç Şıpkın (Komisyon Başkanı), Doç. Dr. Nazan Çalbayram, Dr. Öğr. Üyesi Sevda Efil, Arş. Gör. Dr. Duygu Gül “2024 Hemşirelikte Kariyer Günü” etkinliği 29.04.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Programda Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Yılmaz Akgün ve Hemşirelik bölüm başkanı Prof. Dr. Aysun Babacan Gümüş açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Ardından “Kariyer Merkezi Tanıtımı” konulu sunumu Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü Birim Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hafize Seçtim, “Erasmus Deneyimi” konulu sunumu Sayın Doç. Dr. Şengül Üzen Cura, “Hemşire Olarak Aile Danışmanı Deneyimi” konulu sunumu Sayın Hemşire Arzu Bircan, “Prototip ve Patent Deneyimi” konulu sunumu Arş. Gör. Gözde Özsezer, “İş Yerinde Hemşire Olmak” konulu sunumu Sayın Hemşire Merve Üzüm, “Lisans’tan Doktora’ya Giden Yolculuk” konulu sunumu Sayın Uzman Hemşire Gamze Balta ve “Yoğun Bakım Hemşiresi Olmak” konulu sunumu Sayın Uzman Hemşire Fatma ALDEMİR gerçekleştirdiler. Hemşirelik son sınıf öğrencisi İsmail Ayyürek “Erasmus Deneyimini” ve hemşirelik birinci sınıf öğrencisi Elif Beyza Daşcı “Erasmus Başvuru ve Kabul Deneyimini” paylaştı. Değerli konuşmacıların sunumlarının ardından soru cevap bölümü ile program sonlandı.