Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Paydaş ve Dış Paydaş toplantıları gerçekleştirdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi İç Paydaş ve Dış Paydaş toplantıları

Çanakkale Sağlık İl Müdürlüğünde İl Müdürü Op.Dr. Gökhan BAŞTÜRK,  Müdürlük Başkanlarından Nurcan YILMAZ ve kalite birimlerinin katılımıyla dış paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sağlık B.F. Dekanı Prof.Dr. Ahmet ÜNVER, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan AKYÖN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve AYAY Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÖZDEN katıldı.

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan KESER ve Başhemşiresi Melike ŞAHİN’i, Sağlık B.F. Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan AKYÖN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve AYAY Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÖZDEN ile ziyaret edildi. Toplantıya Eğitim Sorumlusu Erkan KARAOĞLAN eşlik etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali KİRAZ’ı, Sağlık B.F. Dekanı Prof.Dr. Ahmet ÜNVER, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan Akyön, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve AYAY Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÖZDEN ile ziyaret edildi.  

İç paydaş toplantısı Dekan Prof.Dr. Ahmet ÜNVER, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Fehmi Volkan AKYÖN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ, Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ayten DİNÇ ve AYAY Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan ÖZDEN, Dr. Öğr. Üyesi Seda CANGÖL SÖGÜT ve öğrenci temsilcileri olarak Kübra BULAYIR ve aynı zamanda Araştırma Uygulama Hastanesi çalışanlarından İrem GÜN ile beraber gerçekleştirildi.

Toplantılarda iş-birliği imkanları ile Sağlık B.F. öğrencilerinin staj ve derslerinin uygulama esasları ve eğitim-öğretim kalitesinin iyileştirilmesi hakkında istişarelerde bulunuldu.