Paydaş toplantısı yapıldı.

23.02.2017 tarihinde Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gülbu TANRIVERDİ başkanlığında 1. Sınıf Hemşirelik Öğrencileri Temsilcisi Sedef Mülayim, 2. Sınıf Hemşirelik Öğrencileri Temsilcisi Soner Dutucu ve 4. Sınıf Hemşirelik Öğrencileri Temsilcisi Hacer Yıldırım, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinden Başhemşire Yardımcısı Özlem ÖZCAN, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinden Tıbbi Teknolog Erkan KARAOĞLAN'ın katılımıyla hemşirelik bölümünün uygulama alanlarındaki sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Arkasından Ebelik Bölüm Başkan V. Yrd. Doç.Dr. Sadi Turgut BİLGİLİ'nin katılımıyla Ebelik öğrencilerinin uygulama alanlarındaki sorunları ve çözüm önerileri ile toplantı devam etti.