Dış paydaşlarla toplantı yapıldı

Sağlık Yüksekokulu Müdürü ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Gülbu TANRIVERDİ, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç.Dr. Selma ATAY VE Öğr.Gör.Uz. Sevda EFİL, Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Ayten DİNÇ, AYAY Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Uz. Sevda VURUR’un katılımıyla DIŞ PAYDAŞLARLA 17.03.2017 tarihinde saat 16.00’ da bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı yaklaşık bir saat sürdü. Hemşirelik Bölümü Öğrenci  Temsilcisi Hacer YILDIRIM’ın da katılımıyla toplantı Hemşirelik Bölümünün spesifik sorunlarıyla devam etti.  Bu toplantıların dönemde iki kez yapılması planlandı. Toplantıya katılan temsilciler DIŞ PAYDAŞ danışma kurulu olarak belirlendi. Toplantıya Tıbbi Teknolog Erkan KARAOĞLAN (Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği Çanakkale Devlet Hastanesi), Işıl ÇALIŞKAN (Çanakkale Belediyesi ), Özlem ÖZCAN (Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi) ve Gülşen YAĞCI (TC. Sağlık Bakanlığı Çanakkale Halk Sağlığı Müdürlüğü)  katıldı. Toplantıda uygulama alanlarının sorunları, önerilen çözüm önerileri, beklentiler paylaşıldı.