ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 13 projesi desteklenmeye hak kazandı.

ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik personellerinin danışmanlığında fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 13 proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı. Üniversitemizden 64 projenin desteklendiği programda Sağlık Bilimleri Fakültesi ÇOMÜ’de en çok destek alan birinci akademik birim oldu. Akademisyenlerimizi ve öğrencimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ekler

ÇOMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi akademik personellerinin danışmanlığında fakültemiz öğrencilerinin hazırladığı 13 proje.docx