Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemizin Akademik Genel Kurul Toplantısı, 06 Aralık Çarşamba günü saat 10.00'da Sağlık Bilimleri Fakültesi Safiye Hüseyin ELBİ Konferans Salonu'nda Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU ve Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ve Sayın Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz AKGÜN ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt ERENOĞLU’nun konuşmalarını gerçekleştirdiği Fakültemiz Akademik Kurulu'nda, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Sercan KARAV bilimsel araştırma projeleri konulu bir sunum yapmıştır.