İlk Nefes Topluluğu Tarafından Gebelik Egzersiz Eğitimi Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlk Nefes Topluluğu tarafından gebe kadınlara yönelik “Gebelik Egzersizleri” konulu eğitim etkinliği yapıldı.

Etkinlik 23-24 Aralık 2013 tarihlerinde Anafartalar Spor salonunda gerçekleşti. Topluluk akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ayten DİNÇ koordinatörlüğünde topluluk üyesi ebelik öğrencileri tarafından gerçekleştirilen etkinliğe gösterilen ilgi oldukça fazlaydı. Etkinlikte anne adaylarına rahat bir hamilelik dönemi ve doğum için egzersizlerin önemi anlatılarak, hamilelikleri süresince yapabilecekleri egzersizler uygulamalı olarak gösterildi. Etkinliğe katılan gebeler memnuniyetlerini dile getirerek bu tür etkinliklerin sürekli yapılmasını istediler.

228-gxff-r1.jpg