ÇOMÜ Sağlık Yüksekokulu ve Eğitim Fakültesi İşbirliği İle Eğitim Becerileri Kursu düzenlendi

Eğitim Becerileri Kursu

Sağlık Yüksekokulu’nda 15.01.2019 tarihinde hemşirelik bölümü ölçme değerlendirme komisyonu ve Eğitim Fakültesi işbirliği ile “Eğitim Becerileri Kursu” düzenlendi. Kurs programı dahilinde Dr.Öğr.Üyesi Şefika Melike ÇAĞATAY tarafından “yetişkin eğitimi”, Dr.Öğr.Üyesi Tugay TUTKUN tarafından “eğitimde program geliştirme”, Dr.Öğr.Üyesi Barış USLU tarafından “klasik ölçme ve değerlendirme, alternatif ölçme ve değerlendirme”, Dr.Öğr.Üyesi Hanife Esen AYGÜN tarafından “rubrik ve test hazırlama ve ödev değerlendirme” anlatıldı.

Kursa katılan öğretim elemanlarına  katılım belgeleri, eğitim veren öğretim elemanlarına da teşekkür belgeleri takdim edildi.