Afet Yönetimi Eğitimi Çalıştayı Gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim ve Projeler Daire Başkanlığı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü tarafından ortak düzenlenen “Afet Yönetimi Eğitimi” çalıştayı 10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda gerçekleştirildi. Çalıştay’a Sağlık Bakanlığını temsilen Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim ve Proje Dairesi Başkanı Dr. Duygu CENGİZ ve Daire Başkanlığında görevli Kadriye ÇELİK’in yanı sıra Çanakkale İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal KUBAT, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Nihat TAŞDOĞAN, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Şükrü KABAŞ katılırken, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünü temsilen Bölüm Başkanı Prof. Dr. Günhan ERDEM, Yard. Doç. Dr. Volkan AKYÖN, Öğr. Gör. Sevda VURUR, Arş. Gör. Göksel ÖZTÜRK, Arş. Gör. Ömer YAVUZ, Arş. Gör. Hüseyin KOÇAK ve Arş. Gör. Cüneyt ÇALIŞKAN katıldı.
231-ojea-r1.jpg