2019 Hemşirelikte Kariyer Günleri Safiye Hüseyin Elbi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

2019 Hemşirelikte Kariyer Günleri

2019 Hemşirelikte Kariyer Günleri Safiye Hüseyin Elbi Konferans salonunda 19.04.2019 tarihinde Hemşirelik bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Programa Öğrenci Yaşam Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih TORLAK, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Nazmiye SINMAZ, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Başhemşiresi Emine KIZILKEÇE, Çanakkale Sağlık Yüksekokulu mezunu Hemşire Aysun İYTEMUR, Hemşirelik Bölümü öğrencisi Firdevs Aybike ÇOLAK ve Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nazan ÇALBAYRAM konuşmacı olarak katıldı. Programın son bölümünde Acıbadem Hastanesi temsilcileri bir sunum gerçekleştirdi. Programın sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.