18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne katılım

Çanakkale Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğrencileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 25-27 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’ne  katıldılar.

Kongreye Öğr. Gör. Sevinç Şıpkın ve Öğr. Gör. Dr. Sevda Efil ile birlikte 24 öğrenci katıldı. Kongrede Doç. Dr. Aysun Babacan Gümüş, Dr. Öğr. Üyesi Şengül Üzen Cura, Öğr. Gör. Sevinç Şıpkın, Öğr. Gör. Dr. Sevda Efil ve Öğr. Gör. Dr. Şeyda Ferah Arslan'ın danışmanlığında öğrencilerle birlikte hazırlanan 3 adet sözlü, 2 adet poster bildiri ile temsil ettiler. Öğrencimiz Metin Bilgin oturum başkanlığı yapmış olup, sözlü sunumları öğrenci Elif Tepeli, Selin Balaban Şahin ve Sıla Öz gerçekleştirerek Üniversitemizi ve bölümümüzü başarı ile temsil etmişlerdir.