Sağlık Yüksekokulu'nda Ölçme ve Değerlendirme Kursu Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları Arş. Gör. Melike Yalçın Gürsoy, Arş.Gör. Özden Erdem ve Arş.Gör. Nursel Gülyenli eğitimin kalitesini geliştirme amaçlı Sağlık Yüksekokulu öğretim elemanları için ‘’Ölçme ve Değerlendirme Kursu’’ düzenledi. Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarının desteği ile 22.09.2017 tarihinde Yabancı Diller Toplantı salonunda gerçekleştirilen kursa  Sağlık Yüksekokulu’nun Hemşirelik, Ebelik ve Acil Yardım Afet Yönetimi Bölümünden toplan 24 öğretim elemanı katıldı.

Kursta öncelikle Eğitim Fakültesinin Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ tarafından ölçme ve değerlendirmenin önemi ve güncel yaklaşımlara yönelik bir giriş yapıldı. Sonrasında ise Yrd. Doç. Dr. Tugay TUTKUN ‘’Öğretim İlke ve Yöntemleri’’, Yrd. Doç. Dr. Adil ÇORUK ‘’Sınıf Yönetimi’’ ve Dr. Durmuş ÖZBAŞI ‘’Ölçme ve Değerlendirme’’ konularında eğitim verdiler.  Kurs programının sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi ve hediye takdimi, katılımcıların kurs katılım belgesi Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi tarafından verildi. Tanrıverdi teşekkür konuşmasında bu kursun herkeste farkındalık oluşturacağını ve güncel bilgilerle ve interaktif yöntemlerle tekrar verilmesini arzu ettiklerini ifade etti.