5 Mayıs Dünya Ebeler Günü Etkinliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Ebelik Bölümü’nün hazırladığı etkinlikle  ‘5 Mayıs Dünya Ebeler Günü’nü kutladı.  Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi, Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Dinç, akademisyenler, sağlık çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılış konuşmalarını Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayten Dinç ile Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Gülbu Tanrıverdi yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından ‘’Ebelik Uygulamalarında Malpraktis ve Hukuksal Yaklaşım’’ konulu panel gerçekleştirildi. Panele konuşmacı olarak Yrd. Doç. Dr. Eda Cangöl, Ebe Sezer Özer, Avukat Harun Bulut katıldı. Panel soru cevap bölümünün ardından teşekkür belgeleri ve hediye takdimi ile son buldu.