2021 Hemşirelikte Kariyer Günleri gerçekleştirildi.

2021 Hemşirelikte Kariyer Günleri Microsoft Teams üzerinden 22.05.2021 tarihinde Hemşirelik bölümü öğrencilerimizin ve akademik personelimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Program Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysun BABACAN GÜMÜŞ’ün açılış konuşmasıyla başladı. Programa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhemşiresi Nazmiye SINMAZ, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine KIZILKEÇE, Öğrenci Yaşam Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih TORLAK, Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. İlknur Münevver GÖNENÇ, Hemşirelik Bölümü mezunumuz Ankara Şehir Hastanesi Hemşiresi Melek KİRENLİ, Hemşirelik Anabilim Dalı yüksek lisans mezunumuz Acıbadem Fulya Hastanesi Eğitim ve Gelişim Hemşiresi Ercan YAZICI konuşmacı olarak katıldı. Programın sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.