KYK tarafından 2020-2021 Öğretim Yılı Fakültemize tahsis edilen Burs Başvurusu (4 kontenjan)

KYK Burs Başvurusu

2020-2021 Öğretim Yılı KYK Burs Kontenjanları Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce 5102 Sayılı Kanun gereği verilecek burs için, 2020-2021 Öğretim Yılında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine burs kontenjanı ayrılmıştır. Burs başvuruları değerlendirilmek üzere burs talebinde bulunan öğrencilerin Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. maddesindeki Burs Verilmeyecek Öğrenciler ile ilgili hususlara dikkat edilerek ekteki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları gerekmektedir. Formda eksik ya da hatalı bilgi olması durumunda başvuru sistemine girişi yapılamamaktadır.

Başvuru formunun pandemi nedeniyle 10.11.2020 Salı günü mesai bitimine kadar Fakültemiz saglikbf@comu.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

Başvuru Formu.pdf