ÇOMÜ Personeli ve Öğrencileri İçin İndirim Anlaşması

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ile Uysal Market arasında yapılan anlaşmalar neticesinde ÇOMÜ akademik, idari personeli ve öğrencilerine açıklamalarda belirtilen oranlarda indirim yapılacaktır.

Tüm Uysal Marketlerde geçerli olmak üzere; Satın alınan (Tekel ürünleri, kontör ve gazete haricinde) tüm ürünlerin fiş toplamı üzerinden %3 oranında indirim yapılacaktır.

Söz konusu indirimden yararlanmak isteyen Üniversitemiz öğrencileri Uysal Marketlerden Üniversite kimliklerini göstererek indirim kartlarını temin edebilirler. Akademik ve idari personelimize ise, isimlerine göre hazırlanan “Uysal Kartları” Rektörlüğümüzce ulaştırılacak olup market kasalarında bu kartın ibraz edilmesi gerekmektedir.